Na tej spletni strani uporabljamo piškotke. Ta politika podrobneje opredeljuje, kako in katere piškotke uporabljamo.

KAJ SO PIŠKOTKI IN KAKO DELUJEJO?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav.

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Določeni piškotki so nujni za delovanje spletnih strani, nekateri drugi pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo spletnih strani in prikaz ponudbe v skladu s preferencami uporabnika.

 

Vsi piškotki, z izjemo nujnih, se naložijo v vaš spletni brskalnik le na podlagi vaše izrecne privolitve.

 VRSTE IN NAMEN PIŠKOTKOV

Na našem spletnem mestu uporabljamo samo potrebne in nekategorizirane piškotke.

 

Svojo odločitev o uporabi piškotkov na našem spletnem mestu lahko kadarkoli spremenite tako, da na spodnjem linku izberete Nastavitve piškotkov in nato urejate nastavitve.

 

 

 

 

POTREBNI PIŠKOTKI 

 

Potrebni piškotki so nujno potrebni za delovanje spletne strani in ne zbirajo nobenih osebnih podatkov. Brez teh piškotkov določene storitve, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovale pravilno, zato bodo vedno nameščeni. 

 

NEKATEGORIZIRANI PIŠKOTKI

 

Nekategorizirani piškotki so tisti, ki se analizirajo in še niso uvrščeni v kategorijo.

 

Seznam piškotkov na tej spletni strani:

 

  1. Potrebni piškotki

 

Piškotek

Trajanje

Opis

_GRECAPTCHA

5 mesecev in 27 dni

Storitev Google Recaptcha ta piškotek nastavi tako, da identificira bote za zaščito spletne strani pred napadi zlonamerne neželene e-trgovine.

elementor

nikoli

Spletna stran WordPress temo uporablja ta piškotek. Lastniku spletnega mesta omogoča izvajanje ali spreminjanje vsebine spletnega mesta v realnem času.

cookieyes-consent

1 leto

CookieYes nastavi ta piškotek tako, da si zapomni nastavitve privolitve uporabnikov, tako da se njihove nastavitve spoštujejo ob naslednjih obiskih te strani. Ne zbira ali shranjuje nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletnega mesta.

 

  1. Nekategorizirani piškotki

 

Piškotek

Trajanje

Opis

ppc_last_visited_page

1 uro

/


DRUGE POVEZAVE

Na spletnem mestu lahko najdete povezave do drugih spletišč, ki niso pod našim upravljanjem. Za spoštovanje zasebnosti oziroma za vsebino teh spletišč ne odgovarjamo, obiskovalcem preprosto le nudimo povezave, prek katerih lahko pridejo do uporabnih informacij.

 Možnosti za nastavitve piškotkov so na voljo tudi v spletnem brskalniku. Spletni brskalniki za onemogočanje piškotkov uporabljajo različne načine, ki jih ponavadi najdete v meniju »Orodja« ali »Možnosti«, preberete pa  lahko tudi zavihek »Pomoč« v brskalniku.

Piškotke upravlja MOJSTER-KLIME d.o.o.. 

Obvestilo o piškotkih se uporablja od 7.11.2023 dalje.