Toplotne črpalke

OGREVANJE IN HLAJENJE

Želite zmanjšati vaše ogrevalne stroške? Tukaj je rešitev - TOPLOTNA ČRPALKA

V naši ponudbi imamo toplotne črpalke DAIKIN, ki s svojim sistemom poskrbijo tudi za do 5-krat učinkovitejše ogrevanje kot tradicionalni sistemi ogrevanja na osnovi fosilnih goriv ali električne energije. Z izkoriščanjem toplote iz zunanjega zraka sistem porabi mnogo manj energije, vi pa lahko uživate v stalnem in prijetnem udobju.

OCENA OGREVALNIH STROŠKOV

Primerjalna tabela letnih stroškov pri uporabi nizkotemperaturne toplotne črpalke DAIKIN ALTHERMA

Kako delujejo toplotne črpalke?

Naj vam razkrijemo skrivnost. Toplotne črpalke ne proizvajajo toplote, ampak jo prenašajo iz enega mesta na drugo. Pomembna lastnost toplote je, da vedno prehaja iz mesta z višjo temperaturo na mesto z nižjo temperaturo. Toplotne črpalke uporabijo majhno količino električne energije, da prenesejo toploto iz zraka v vaš dom.

In kako pride v vaš dom?

Čisto preprosto. Ko toploto odvzamemo zunanjemu zraku, se prenese v prenosnik toplote (podoben je rebrom na hrbtni strani hladilnika), ki je napolnjen s hladilnim sredstvom (tekočino, ki prenaša toploto). Ta nato toploto prenese v notranjost.

 

Želite zmanjšati ogrevalne stroške?

Potem lahko iskanje končate. Zakaj? Nizkotemperaturni sistem Daikin Altherma lahko vaš dom ogreva do 5-krat učinkoviteje kot tradicionalni sistemi ogrevanja na osnovi fosilnih goriv ali električne energije. Z izkoriščanjem toplote iz zunanjega zraka sistem porabi mnogo manj energije, vi pa lahko uživate v stalnem in prijetnem udobju. To pa še ni vse: priključite ga lahko tudi na naše sprejemnike sončne energije.

Ogrevanje in vodovod ter montaža Daikin naprav

Pišite nam

Pošljite nam sporočilo